Miskolc hírei

2011.05.11. 13:55

A bajnokavatásra készülnek a diósgyőri ultrák

<p>"<em>Sok-sok évtized után valószínűleg újra bajnokcsapatot ünnepelhetünk, ezért mi szurkolók újra szeretnénk kitenni magunkért, meghálálva csapatunk fantasztikus teljesítményét</em>." - áll a diósgyőri ultrák felhívásában.</p>

"Tisztelt Szurkolótársak!

Már csak néhány forduló van hátra a tavaszi hadjáratból, egy olyan menetelésből, ami még legszebb álmainkban sem sűrűn fordult elő! Mínusz hét pontból plusz nyolcat kovácsoltunk össze, úgy hisszük ez önmagáért beszél.

Sok-sok évtized után valószínűleg újra bajnokcsapatot ünnepelhetünk, ezért mi szurkolók újra szeretnénk kitenni magunkért, meghálálva csapatunk fantasztikus teljesítményét. Mivel saját forrásaink végesek, ezért gyűjtést szervezünk a most szombati Kazincbarcika elleni mérkőzésen, valamint a rá következő hazai Hajdúböszörmény ellenin.

Kazincbarcikán valószínűleg a részünkre szánt bejárat környékén lesz lehetőség a támogatásra, itthon a Diósgyőri stadionban pedig több helyen, előre láthatólag a napos oldal bejáratánál, a kanyarban, és a tribünnél is. Munkánk gyümölcsét a tavaszi utolsó hazain, a Cegléd ellenin tervezzük bemutatni.

Kérünk mindenkit aki szeretne segíteni, tőle telhetően járuljon hozzá a látványhoz és újra mutassunk meg, hogy nem csak a pályán, de a lelátón is MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK!"


Könyvvel a diósgyőri koreográfiáért

boon | 2011.05.12 10:48
A DVTK Centenárium könyv kiadója is szeretne hozzájárulni a diósgyőri szurkolók azon kezdeményezéséhez, hogy a várható bajnoki cím ünneplését szebbé tevő koreográfia szülessen.

Helycsere a barcikai stadionban

eszak | 2011.05.10 19:58
Kedden délután elkezdődött a tikettek árusítása a KBSC – DVTK megyei rangadóra.

Diósgyőr-szurkolók: kirándulás Kazincbarcikára

eszak | 2011.05.09 12:34
Ezen a héten szombaton 17.30-tól a Kazincbarcikai SC vendégeként játssza következő bajnokiját a DVTK labdarúgócsapata.

Labdarúgó táblázatok

boon | 2011.05.08 20:09
Az NB II Keleti csoportjának, az NB III Mátra és Tisza csoportjának valamint a megyei I. osztály tabellái.

DVTK - MTK II. fotókon és videókon

boon | 2011.05.08 13:19
Tovább folytatta tavaszi menetelését az NB I. felé a Diósgyőri VTK, az MTK II. gárdája sem tudta megállítani a piros-fehéreket. Nézze meg Ön is a mérkőzés fotóit és videóit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!