Miskolc hírei

2011.03.03. 14:08

"Miskolc legdurvább kátyúja": a Lórántffy utcai tankcsapda

<p>Miskolc - Tovább keressük a borsodi megyeszékhely legdurvább kátyúját! A sokakat foglalkoztató témával kapcsolatban több levelet is kaptunk: a Búza téri "tengelytörő" után van egy újabb gyöngyszem, ezúttal a Lórántffy utcáról.</p>

"Levelem mellékletében küldök Önnek néhány fényképet, melyet 2011. február 26-án 13 óra után készítettem a Lórántffy Zsuzsanna utca Kenyérgyár utáni kereszteződésében" - írja kedves Olvasónk, Gattyán Éva. "Az út állapota tavaly ősz óta csak romlik, javításához hozzá sem kezdtek. Ebben a kereszteződésben jár nap mint nap a 21-es busz és számtalan autós. Mivel az út teljes szélességében járhatatlan a kátyúk miatt, ezért az itteni közlekedés igen veszélyes, a kátyúkat kikerülni szinte lehetetlen. Szerencsére még éjszaka nem jártam erre, de nem nagyon mernék erre járni egy esetleges defekt miatt sem. Az út szörnyen rossz állapotát mutatja, hogy egy régen leaszfaltozott sín is előbukkant a kátyúból."


Tavaly több, mint 10 ezer kátyút javítottak

eszak | 2011.03.02 19:31
Miskolc - Tavaly 203 millió forintot költött a város kátyúzásra, de különböző tételek alatt csaknem 1 milliárd forint volt elkülönítve erre a munkára. Az idén – a költségvetési tervezet alapján – ez az összeg nem változik. Sok más területtel ellentétben tehát, a kátyúzásra csaknem ugyanannyi jut, mint 2010-ben.

A kátyúzás talán nem lesz a költségvetés vesztese

eszak | 2011.03.02 14:48
Miskolc - Keressük Miskolc legdurvább kátyúját! - hirdeti portálunk. Sajnos egy-egy ilyen úthibáért nem kell messzire menni, ahogy az egyik kommentelő fogalmaz: „Valaki mutasson már egy olyan utat, ahol nincsenek gödrök.” De mi várható az idén, amikor is - a költségvetési tervezet szerint - elvonnak csaknem 1 milliárd forintot a városüzemeltetés területéről.

"Miskolc legdurvább kátyúja": a Búza téri tengelytörő

boon | 2011.02.28 15:04
Miskolc - Továbbra is keressük a borsodi megyeszékhely legdurvább kátyúját! A sokakat foglalkoztató témával kapcsolatban több levelet is kaptunk; íme az első helyszínünk.

Keressük Miskolc legdurvább kátyúját!

Miskolc - Az elmúlt hetekben, hónapokban jónéhányszor téma volt a Borsod Online-on útjaink kritikus, helyzete. Most lépjünk tovább, és keressük meg együtt Miskolc legdurvább kátyúját!

Miskolci "kátyúkommandónk" videói!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!