Miskolc hírei

2011.02.08. 15:04

Partvonal: 101

<p><em>Aki a kiskutyákat keresné az alábbiakban, az rossz helyen jár, bár annyi párhuzam azért van a dalmaták és az itt következők között, hogy mindkettőt lehet szeretni, és vannak akik így vannak ezzel</em>. <strong>Berecz Csaba jegyzete</strong></p>

Szülinapost köszönteni általában örömteli, még akkor is ha épp nincs jó színben, mert az NB II-t azért ne nevezzük üdének. Bezzeg tavaly, amikor rányomtak egy csomó púdert, és csak alig látszott, hogy mi van a felszín alatt, hú de csudi szép volt minden. Óriási ünnepségsorozatot terveztek, aminek csak egy része valósult meg, de így is futotta sztáredzőre, sztárjátékosokra, centenáriumi tornára, óriás tortára, könnyűzenei koncertekre (azóta sem értem, hogy mi köze a mirigyeseknek a diósgyőri focihoz, de mindegy).

És most látom, hogy milyen jó, hogy nem volt centenáriumi meccs egy sztárcsapat ellen, mert közel vagyunk ahhoz, hogy ebbe a fene nagy buliba belerokkanjon az öreg. Mert a számlákat rendezni kell. És ez megy nehezen, a majdhogynem üresből. Remélem a 102 ettől jóval boldogabb lesz és nem kell hívni a 104-et.

- Berecz Csaba -


Jegyzet: DVTK százegy

boon | 2011.02.07 12:52
Február 6-án volt százegy esztendős a DVTK. Fel sem tűnt, mi? Nem utal e tényre semmi. Bezzeg tavaly ilyenkor! De hol van már a 2010-es ünnepi év? Az új lelátó, Tornyi Barna, Bajzáték, no meg az NB I? - Juhász-Léhi István jegyzete.

A majdhogynem üres kassza

eszak | 2011.02.07 18:05
A DFC Kft. vár(hat) az önkormányzat és cégének befizetéseire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!