Miskolc hírei

2010.12.01. 09:08

Noé az árvízkárosultaknak

<p>Miskolc - Műsoros mikulás ünnepségre várja december másodikán a Művészetek Házába az árvízkárosult településeken élő gyerekeket a Miskolc Autó, tudtuk meg Sándor Attilától, a cég ügyvezetőjétől.</p>

„Májusban nyitottuk meg a szalont, pont az árvíz idején, és akkor úgy gondoltuk, felajánljuk a segítségünket a károsultaknak”, mesélte Sándor Attila. Ekkor egymillió forint gyorssegélyt adtak át a rászorultaknak, majd nyáron segítettek az árvízkárosult családok gyerekeinek táboroztatásában, nyaraltatásában, s mivel a jó kapcsolat azóta is megmaradt, úgy döntöttek, a mikulás érkezésének alkalmából is meglepik őket.

December másodikán a Művészetek Házában a Miskolci Musical Műhely előadásában a Noé bárkája című musicalt nézhetik meg a zsolcai, arnóti és szikszói gyerekek, majd megkapják az éppen akkor a MűHában időző télapó ajándékait, míg az edelényi gyerkőcöknek a Miskolc Autó kiszállítja a csomagokat. A Noé különlegessége, hogy zenéjét egy aktív rendőrtiszt, a megyei rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozója, Albert Tamás szerezte – tulajdonképpen a musical műhely létrehozása is az ő nevéhez fűződik. „Mi is szerettük volna valamivel meglepni az árvízkárosult gyerekeket, így amikor felmerült, hogy támogatónk, a Miskolc Autó ünnepséget szervez nekik, felajánlottuk, hogy gondoskodunk a műsorról”, mondta Albert Tamás, a társulat mozgatórugója.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!