Miskolc hírei

2010.12.02. 17:24

A szimbolikus karácsonyfa

<p>Miskolc - A Hargitáról Miskolcra ajándékba érkezett karácsonyfa a nemzeti összefogás jelképe, hangsúlyozta Szabó Sándor KDNP-s önkormányzati képviselő a református fiatalok díszeit viselő karácsonyfa tövében tartott csütörtöki sajtótájékoztatón.</p>

Molnár Péter, a KDNP városi szervezetének elnöke, frakcióvezető felhívta a figyelmet arra, hogy körútja részeként, a karácsonyfa-akciótól függetlenül Miskolcon is fellép Szentegyháza 100 tagú kórusa és 40 fős szimfonikus zenekara. Előreláthatólag december 21-én délután 4 órától épp ezen a helyszínen koncerteznek. Ám még előbb, a második városi adventi gyertyagyújtást követően, azaz december 5-én (délután 4 óra után), épp a kettős állampolgárságról tartott sikertelen népszavazás évfordulóján, ugyanitt felolvassák Tőkés László levélben küldött üzenetét.

A sajtótájékoztatón felhívták a miskolciak figyelmét, hogy az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség idén is gyűjt ajándékokat Böjte Csaba „árvái” számára. A cipősdobozokba csomagolt adományokat a Lévay Gimnázium Kollégiumába várják. A Városház tér környékén elhelyezett árusbódék egyikében pedig olyan használt, de jó állapotban lévő ajándéktárgyakat lehet megvásárolni, amelyeknek árából tartós élelmiszereket vásárolnak a miskolci hajléktalanok számára.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!