Miskolc hírei

2010.11.23. 19:40

Olvasó kérdezte: Hogy lehet hozzájutni?

<p>Miskolc - A miskolciak összesen 1 millió forint értékű gyógykezelésre szóló ajándékbérletet kaptak, írtuk néhány napja.</p>

A Miskolci Háziorvosi Egyesülés pénteki rendezvényén jelentette be a hírt Soltész Rudolf igazgató a miskolci, Jókai utcai gyógycentrum felajánlását. Előfizetőnk arról érdeklődött, kik, mikortól és milyen módon részesülhetnek belőle.

– A miskolci, felnőtt betegeket ellátó háziorvosokhoz december elején juttatjuk el az összesen 500 kezelésre szóló bérleteket, kártyaarányos elosztásban. Az, hogy kiket részesítenek belőle, ők döntik el, minthogy ők tudják, kiknek van szükségük leginkább a gyógycentrumban elérhető elsősorban immunerősítést, sebgyógyulást serkentő ellátásra. A miskolci háziorvosok között vannak, akik nem hisznek az alternatív gyógymódokban, így a polarizált fény gyógyító, betegségmegelőző hatásában sem. Ők, illetve sajnálatosan az ő betegeik is, kimaradnak e kedvezményből – tájékoztatott az igazgató. Elmondta, a polarizált fény mindazt tudja, amit a bioptrom lámpa, de a fejlesztések révén annál korszerűbb és hatékonyabb.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!