Miskolc hírei

2010.11.24. 19:14

Marketing konferencia most először régiónkban

<p>Miskolc - Ügyfélkör- és profitnövelő céllal rendeznek regionális konferenciát Miskolcon.</p>

A sikeres cégvezetés titkai címmel rendez regionális marketing konferenciát december 1-én és 8-án a Sorskovács Oktatási és Tanácsadó Kft. Miskolcon a Művészetek Házában. Ehhez hasonló rendezvény eddig csak Budapesten volt elérhető a kis- és középvállalkozók számára. Kovács Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: a mai nehéz gazdasági helyzetben, amely régiónkat az országos szintnél is jobban érinti, olyan újszerű menedzsment módszerek és technológiák elsajátítása vált követelménnyé, amely megszerzésére eddig csak a külföldi, illetve budapesti gazdasági konferenciákon volt mód. Lehangoló – folytatta –, hogy ezeken a rendezvényeken régiónkból csak elvétve találkozhatott egy-egy vállalkozás vezetőjével. Pedig ezen tréningek tudatformáló szerepe megkérdőjelezhetetlen, visszaigazolások szerint a résztvevők szinte mindegyike, igen komoly pozitív változásról számolt be az események után – mondta.

A regionális rendezvény különlegessége, hogy komoly szaktekintélynek számító előadókkal találkozhatnak a résztvevők. De a konferenciát követően különböző tréningekkel és klubokkal is segítik majd a vállalkozókat, hogy a rendezvényen hallottakat a gyakorlatban is megvalósíthassák – tette hozzá.

Kovács Zoltán elmondta: a konferencián előadást tart Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség egyik alapítója, dr. Szügyi György, az Euromenedzser Képzési Központ elnök-vezérigazgatója, Surányi Ferenc, a Vállalkozz Hatékonyan Klub alapítója, Andor László, az Értékesítők Szövetségének elnöke. A konferenciát Bihall Tamás, a BOKIK elnöke nyitja meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!