Mezőkövesd Zsóry FC: Kiderül, hogy milyen sportemberek

Mezőkövesd Zsóry FC: Kiderül, hogy milyen sportemberek
Mezőkövesd – A Magyar Labdarúgó Szövetség – a két érintett klub megegyezése alapján – módosította a Mezőkövesd – Siófok találkozó kezdési időpontját: ennek megfelelően a mérkőzést 18 órakor kezdik.

Labdarúgó NB II, 28. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – FGSZ Siófok (Mezőkövesd, szombat, 18.00)

Lucsánszky Tamás, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Nehéz kérdés, hogyan lehet motiválni a fiúkat ebben a helyzetben. El vagyok keseredve amiatt, hogy a célkitűzésünket már nem tudjuk elérni, ennek ellenére nagyon remélem, hogy az utolsó három mérkőzésünk megfelelő koncentráltsággal és hozzáállással zajlik le – ha így lesz, ez tompítani fogja kudarcérzésünket. Éppen ezért rendkívül komoly tétje van a Siófok elleni találkozónak is: hiszem és tudom, hogy a játékosok átérzik ezt, mert ha nem, akkor rossz sportemberek. Valamiért úgy alakult a tavaszunk, ahogyan alakult: szinte csak negatív benyomások érték a fiúkat, de ezen felül kell kerekedniük és ennek jegyében szombaton este három ponttal akarunk gazdagodni. A papírforma és a játéktudás is mellettünk szól, a többi kiderül a meccsen.

A mezőkövesdiek közül Máté J. szezonjának – szalagszakadása miatt – vége szakadt. Rajta kívül Takács P. és Gengeliczki 5-5 sárga lapja miatt nem léphet pályára.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Kunsági – Búrány, Dvorschák, Szeles, Sváb – Hegedűs D., Tajthy, Molnár G., Nyilas – Bajzát, Balajti.