Mezőkövesd hírei

2018.06.07. 08:07

Új, fotocellás ajtók a mezőkövesdi rendelőintézetben

Mezőkövesd - Három fotocellás ajtó segíti a betegek közlekedését a mezőkövesdi Városi Rendelőintézetben.

Mezőkövesd - Három fotocellás ajtó segíti a betegek közlekedését a mezőkövesdi Városi Rendelőintézetben.

A mintegy 3 millió forintos fejlesztés önkormányzati forrásból valósulhatott meg az intézményben.

– A 3 hónapos gyártási folyamat lezárulása után a kivitelezés május 16-án kezdődött el és két nap múlva már be is kerültek helyükre az új ajtók – mondta dr. Tóth József orvos-igazgató.

– A beruházás jelentősen megkönnyíti a mozgássérültek, a mozgásukban korlátozott személyek bejutását a Rendelőintézetbe. Külön öröm számunkra, hogy eredetileg kettőről tárgyaltunk, de sikerült úgy megállapodni a kivitelezővel, hogy végül három ajtót szereltek be a rendelkezésre álló ­összegből. Egy a nyaktag felőli bejárathoz került, valamint a főutca és a parkoló felől is az új ajtókon keresztül lehet bejutni az intézetbe.

Az egészségügyi fejlesztések itt még nem érnek véget, a márciusban átadott szemnyomásmérő készülék és a fotocellás ajtók mellett pályázatot nyújtottak be a Tüdőgondozó Intézet teljes körű – nyílászáró- és tetőcsere, szigetelés – felújítására is. A TIOP-pályázat keretében megvalósuló beruházás azután indulhat el, miután rendelkezésre áll a szükséges forrás a kivitelezésre.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!