Mezőkövesd hírei

2017.01.25. 09:06

Ciprusi első osztályúval játszik a Mezőkövesd Zsóry FC

Mezőkövesd - A mezőkövesdi labdarúgócsapat szerdán délben újabb edzőmeccset játszik Cipruson.

Mezőkövesd - A mezőkövesdi labdarúgócsapat szerdán délben újabb edzőmeccset játszik Cipruson.

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata a múlt héten kedden Ciprusra utazott edzőtáborozni, Ayia Napa városában készülnek a tavaszi rajtra a kék-sárgák. Összesen 12 napot töltenek távol az otthontól, és ezen időszak alatt három edzőmeccset játszanak. A múlt héten pénteken a romániai FC Cluj együttesével mérkőztek meg (4-1-re kikaptak), szerda délben pedig a ciprusi élvonalban szereplő Karmiotissa FC ellen lépnek pályára Aradippouban, míg a hazautazás napján, szombaton szintén 12.00-tól, az ukrán FC Zirka lesz az ellenfelük.

Az első ciprusi meccsen a kövesdiek mind a három új játékosa pályára lépett, és a tervek szerint most sem lesz az másképp, folytatódik a csapatépítésük.

Az új fiúk

A kövesdiek edzőtáborozó 24 fős keretében új fiúnak számít a szerb Lazar Veselinovic, a 30 esztendős csatár, aki az elmúlt két évben a dél-koreai Pohangnál szerepelt és 2019. június 30-ig kötött szerződést a kövesdiekkel; valamint Balogh Béla, a 32 éves védő, aki 9 alkalommal a magyar válogatottban is játéklehetőséget kapott, 232 NB I-es meccse van, legutóbb a Gyirmót FC-ben futballozott és az aláírt szerződése szerint 2018. június 30-ig lesz a dél-borsodiak játékosa; továbbá Farkas Dániel, a 24 esztendős védő, aki Szerbiában született, és legutóbb az FC Spartak Subotica csapatának a tagja volt, és most 2019. június 30-ig kötelezte el magát a Mezőkövesd Zsóry FC-hez.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!