Mezőkövesd hírei

2016.09.10. 16:48

A szurkolók után az autósok is gyűjtenek a leukémiás mezőkövesdi kislány, Alcsika gyógyulására

Mezőkövesd - Vasárnap délután adománygyűjtéssel egybekötött jótékonysági autós találkozót rendeznek a mezőkövesdi autóőrültek.

Mezőkövesd - Vasárnap délután adománygyűjtéssel egybekötött jótékonysági autós találkozót rendeznek a mezőkövesdi autóőrültek.

A szervezők délután kettő órától várják rövid beszélgetésre, hangnyomáspróbára, autós limbóra a Kavicsos-tó melletti parkolóba azokat, akik szeretnének segíteni egy leukémiás mezőkövesdi kislány, Nyeste Aletta gyógyulását. A találkozón lehetőség lesz készpénzzel is támogatni a szülőket abban, hogy úgy újíthassák fel házukat, hogy a kezelésre váró hat éves kislány steril szobában folytathassa a gyógyulást. Alcsika egy komplett kemoterápia sorozat után csontvelő-transzplantáción esik majd át.

A kislány gyógyulását a Veszprém elleni mérkőzésen több mint 440 ezer forinttal támogatták a kövesdi és veszprémi kézilabda-csapatok és szurkolók, a Mezőkövesd Zsóry egy mezt ajánlott fel árverésre, a befolyt összeget pedig a családnak adják át. Nyikes Linda mezőkövesdi énekes és zenekara pedig szeptember 24-én este ad jótékonysági Dal-estet a Caféban. Alcsika családja köszöni az eddigi és a jövőbeni támogatásokat.

ÉM-TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!