Mezőkövesd hírei

2012.11.17. 16:05

Az edző győzelmet vár

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 9. fordulójában hazai pályán szerepel szombaton a Mezőkövesdi KC.

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 9. fordulójában hazai pályán szerepel szombaton a Mezőkövesdi KC.Mezőkövesdi KC – Hajdúnánás-Robzol 2000 KC (szombat, 18.00)

Zsigmond György, a Mezőkövesdi KC vezetőedzője: – Jó formában vagyunk, mostanában egészen jól játszunk, és azt a kellene folytatnunk, amit a Mizse ellen az előző fordulóban, a mérkőzés nagy részében nyújtottunk. A mostani meccsen győzelmet várok, és nem lebecsülve az ellenfelet, de szeretnék néhány olyan játékosnak is lehetőséget adni – gondolok itt Mazákra, Zsgimondra és Bánra – akik az elmúlt időszakban sérülés, vagy más ok miatt nem, vagy csak kevés játékidőt kaptak. A szezon hajrájában ezzel a meccsel együtt még három hazai találkozó vár ránk, és nem titok, hogy egy picit már a szezonzáróra, a Nyíregyháza elleni csatára is előre tekintünk. De addig a meccsig a Gödöllő és most, a Hajdúnánás állította akadályt is sikerrel kell vennünk. Azon leszünk, hogy ez alkalommal is magabiztos, közönségszórakoztató játékkal rukkoljunk elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!