Mezőkövesd hírei

2012.09.13. 11:05

Különleges triatlon Kövesden

Mezőkövesd. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság csapata nyerte meg az I. Matyó Triatlont.

Mezőkövesd. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság csapata nyerte meg az I. Matyó Triatlont.A kövesdi rendőrök 12 rendvédelmi szervezetet megelőzve hódították el az első helyért járó vándorserleget. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság szervezésében hagyományteremtő szándékkal megrendezett megmérettetésen Borsod-Abaúj-Zemplén megye 13 rendvédelmi szervezete vett részt a Dél-borsodi városban szeptember 7-én. A csapatoknak összesen három versenyszámban kellett számot adniuk a tudásukról. A rend őrei a horgász és főzőverseny mellett labdarúgásban mérték össze ügyességüket. A Hoór-völgye víztározón és a Mezőkövesdi Városi Sportpályán megrendezett verseny összesített pontversenyében a házigazdák bizonyultak a legjobbnak, akik győzelmüknek köszönhetően otthon tartották a mezőkövesdi önkormányzat által felajánlott impozáns vándorserleget.

A jó hangulatú eseményen dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, B.-A.-Z. Megye rendőrfőkapitánya, dr. Simon Tamás rendőr dandártábornok, Pest megye Rendőr-Főkapitánya, Csiger Lajos, a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés alelnöke, Kerékgyártó László, a B.-A.-Z. Megyei Földhivatal vezetője, valamint dr. Fekete Zoltán, Mezőkövesd polgármestere is részt vett. A versenyt a miskolci Jiu-jitsu egyesület és a Matyó Népiegyüttes előadása színesítette.

Az I. Matyó Triatlon eredményei

Főzőverseny: 1. Mezőkövesd Rendőrkapitányság, 2. Tiszaújváros Rendőrkapitányság, 3. Sátoraljaújhely Rendőrkapitányság.

Különdíj: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Népi gasztronómiáért különdíj: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Horgászverseny: 1. Encs Rendőrkapitányság, 2. Kazincbarcika Rendőrkapitányság, 3. Mezőkövesd Rendőrkapitányság.

Legnagyobb hal különdíj: Kazincbarcika Rendőrkapitányság.

Icurka-picurka hal különdíj: Mezőkövesd Rendőrkapitányság.

Labdarúgás: 1. Készenléti Rendőrség X. Bevetési Osztály, 2. Mezőkövesd Rendőrkapitányság, 3. Sátoraljaújhely Rendőrkapitányság.

Gólkirály: Madarász János (Készenléti Rendőrség X. Bevetési Osztály).

Legjobb kapus: Bencsik Balázs (Mezőkövesd Rendőrkapitányság).

Legjobb játékos: Váradi Gábor (Sátoraljaújhely Rendőrkapitányság).

Vándorkupa (a legeredményesebben szereplő csapat): Mezőkövesd Rendőrkapitányság.

- B. K. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!