Mezőkövesd hírei

2010.11.30. 09:36

Küldjön hírt! - Mezőkövesdi tornagyőzelem

<p>Újabb tornagyőzelmet arattak a 2000-2001-es korosztályú mezőkövesdi focisták, a teremtornát Füzesabonyban rendezték november 28-án.</p>

A Kövesdiek az A csoportba kerültek ahol Besenyőtelek csapatával csaptak össze először,látványos játékkal 10-1 re győztek. A Füzesabony csapata következett ez már kissé nehezebb dió volt, a hazaiak lelkesen küzdöttek de nem vehették fel csapatunkkal a versenyt és 4-2 re alulmaradtak. Az utolsó csoportmérkőzést Poroszlóval vívtuk ami 2-2-es eredménnyel zárult. Minden csoport első helyezettje jutott tovább így az elődöntőt a Ferencváros 2 korosztállyal nagyobb lánycsapatával játszották a fiúk és hogy megmutassák ki a legény a gáton 5-1-re verték az amúgy nagyon szépen játszó fővárosi lányokat. A döntőt a Karcag csapatával vívták a legények és rendkívül kemény és lendületes csatában 2-0 arányba hozták a meccset pontosan és fegyelmezetten játszva végig. Így megérdemelten az ő nyakukba akasztották az aranyérmet. A rendezők szavazatai alapján a mezőny legjobb kapusa a Mezőkövesd hálóőre Szalay Martin lett és a legjobb mezőnyjátékos is a kövesdi csapatot erősítette aki mellesleg 13 góllal a torna gólkirálya is, ő Kovács Ákos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!