Magyarország

2018.07.30. 13:41

Műszempillája eltávolításához kért zokogva mentős segítséget

Busapest - A központban a vonal végén lévő mentős hölgy ezt a problémát is megoldotta.

Busapest - A központban a vonal végén lévő mentős hölgy ezt a problémát is megoldotta.

Hétről hétre érdekes eseteket oszt meg követőivel az Országos Mentőszolgálat facebook oldalán, a mai egy újabb gyöngyszem, amely bizonyítja, hogy emberek bármilyen indokkal képesek a segélyhívót tárcsázni, és, hogy a vonal végén ülők semmin nem lepődnek meg, ellenben szinte bármiben képesek segítséget nyújtani.

"A mentésirányításokon is nélkülözhetetlen a nők jelenléte a mentésben, hiszen számtalanszor előfordul, hogy a bajtársnők nagyobb rutinnal kezelnek rendkívüli helyzeteket. Vasárnap egy nő például műszempillái eltávolításához kérte a mentők azonnali segítségét. A segélykérés 25 percesre sikerült, mert a zokogó bejelentő csakis bajtársnőnk kitartó érdeklődésének köszönhetően volt hajlandó elárulni, miért is szeretné, ha egy mentő most rögtön kivonulna hozzá. A mentésirányító hosszú percek alatt ugyan, de megnyugtatta a pityergő szombat esti bálkirálynőt, és meggyőzte hogy problémája akár némi babaolajjal is orvosolható. Vonalban maradt, és szilárd lelki támaszt nyújtott egészen a műszempilla-eltávolító beavatkozás végéig, így végül a bejelentő is hálásan köszönte meg a mentők megnyugtató segítségét és a roham kocsi is riasztható maradt" - írja bejegyzésében a mentőszolgálat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!