Magyarország

2018.03.23. 13:13

Választás 2018 - Kik szerepelnek a listán?

Budapest - A kormányszóvivő felszólította az úgynevezett Soros-hálózatot, hozzák nyilvánosságra a hálózat tagjainak nevét.

Budapest - A kormányszóvivő felszólította az úgynevezett Soros-hálózatot, hozzák nyilvánosságra a hálózat tagjainak nevét.

A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen, ők be akarnak avatkozni a magyar választásokba, és azt akarják elérni, hogy Magyarországnak bevándorláspárti kormánya legyen – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Idézet a volt vezetőtől

A kormányszóvivő Tracie Ahernnek, a Soros Fund Management volt pénzügyi vezetőjének nyilatkozatára hivatkozott, amely szerint Soros György a hedge fundot és a Nyílt Társadalom Alapítványt világszerte és Magyarországon is egyértelműen eszközként használja arra, hogy politikai véleményét, pénzügyi terveit, illetve gazdasági elképzeléseit érvényre juttassa.

Hozzátette: a nyilatkozat szerint Soros György valószínűleg több milliárd dollárt költött el Magyarországon az alapítványán keresztül, és legalább 2000 ezer ember dolgozik azon, hogy akaratát érvényre juttassák, azaz a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen dolgoznak.

Kovács Zoltán ezért a magyar kormány nevében arra szólította fel a Soros-szervezeteket, hogy hozzák nyilvánosságra ennek a 2 ezer embernek a nevét, és azt is, hogy mely ellenzéki politikusok szerepelnek a Soros-szervezetek fizetési listáján.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!