Magyarország

2016.10.18. 09:59

Nevezzen be a Csubakka hangutánzó bajnokságra!

Tehetségkutató versenyünkön bárki előtt adott a lehetőség: lehet biztatni a barátokat, ismerősöket, érdemes versenybe szállni az értékes ajándékért!

Tehetségkutató versenyünkön bárki előtt adott a lehetőség: lehet biztatni a barátokat, ismerősöket, érdemes versenybe szállni az értékes ajándékért!

Bárki nevezhet versenyünkön, aki elég tehetséget érez magában, hogy Csubit leutánozza: ezen az oldalon várjuk a nevezéseket, melyet hangüzenet formájában küldhet el nekünk mikrofonja vagy telefonja segítségével.

A verseny legjobb része az lesz, mikor a nevezés lejárta után (október 24.) megosztjuk a – szerintünk – legjobb alkotásokat, hogy aztán közönségszavazásra bocsássuk őket.

A győztes jutalma az alábbi Chewbacca jelmez, mellyel gyermeke a következő farsangi szezon ásza lehet! Reményeink szerint az értékes díj is hozzájárul egy szoros versenyhez, sok-sok résztvevőt és erős produkciókat várunk. A verseny teljesen anonim, természetesen nem osztunk meg semmit a résztvevőkről, csak a hangjukat: még a saját családtagjai sem tudhatják meg, hogy az Ön produkcióját hallhatják!

Lehet biztatni a barátokat, ismerősöket, érdemes versenybe szállni az értékes ajándékért! Minden résztvevőnek sok sikert kívánunk!

A versenyről:

  • Minden egyes, a nevezési feltételeknek megfelelő alkotást megosztunk a nagyérdeművel.
  • Javasoljuk a hangüzenet elküldésekor ne adjon meg teljes nevet, inkább csak nicknevet vagy keresztnevet, ha nem szeretné, hogy felismerhető legyen.
  • Szerkesztőségünk tagjaiból álló zsűri fenntartja a jogot a tíz legjobbnak ítélt alkotás kiválasztására, hogy azokat szavazásra bocsássa.
  • A nyereményjátékban való részvétel feltétele a pontosan megadott email cím.
  • A hangüzenet maximális hossza 7 másodperc, ennyi idő után áll meg a felvétel miután elindította.
  • Aki nem saját hanggal próbálkozik, hanem csalni próbál, az a pokol tüzén vezekel majd bűnéért az idők végezetéig!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!