Magyarország

2016.02.24. 13:20

Itt a bizonyíték, hogy összejátszottak a verőember külsejű kopaszok a rejtélyes idős nővel

Budapest - Egy fotón látszik, hogy a választási irodánál megjelenő kopasz, kigyúrt férfiak kezében levő mappában vélhetően ugyanazok a beadványok voltak, amiket a népszavazási kezdeményezést végül beadó idős nőnél is. Prókai Eszter cikke az Abcúgon.

Budapest - Egy fotón látszik, hogy a választási irodánál megjelenő kopasz, kigyúrt férfiak kezében levő mappában vélhetően ugyanazok a beadványok voltak, amiket a népszavazási kezdeményezést végül beadó idős nőnél is. Prókai Eszter cikke az Abcúgon.

A nap nagy kérdése, hogy milyen kapcsolat volt a kedd délelőtt a Nemzeti Választási Iroda épületében felbukkanó Frady Security-s kopasz kigyúrt férfiak és a népszavazási kezdeményezést beadó idős, szót nem szóló nő között.

Ezt nem volt könnyű eldönteni, mivel a helyszínen senki nem kommunikált semmit, a kopaszok azt sem tudták, hol vannak, és az idős nő sem nyilatkozott a sajtónak. Róla azóta kiderült, hogy az egykor még a Fidesz színeiben induló herceghalmi polgármester felesége, Erdősi Lászlóné.

Ezt erősíti meg az a tény is, amire a 444.hu egyik olvasója hívta fel a figyelmet. Az épületbe délelőtt csak akkor engedtek be bárkit, ha volt nála egy népszavazási kezdeményezés. Ezért szorongattak a Kubatov Gáborhoz köthető kopasz férfiak is mappákat. Azt azonban nem lehetett tudni, hogy ők milyen papírokkal érkeztek, hiszen végül kezdeményezést az idős nő adott be, megelőzve az MSZP-s Nyakó Istvánt.

Kattintson a képre az eredeti méretért! | Fotó: 444.hu

Az Origó cikkében azonban felbukkant egy fénykép, amin az egyik kopasz férfi kezében lévő mappa látható, amint a hátulról beérkező fény átvilágítja. Az Origó is felfedezte, hogy ott látszódik valamiféle szöveg, viszont ők arra jutottak, hogy nem lehet elolvasni mi van oda írva. A 444.hu olvasója viszont feljavította a kép minőségét, és így kiderült, hogy a kopasz férfi kezében egy Erdősi Lászlóné aláírással ellátott beadvány van, azaz vélhetően ugyanaz, amit végül az idős nő is be tudott adni.


Budapest - Két-háromszázan tüntettek a Nemzeti Választási Iroda épülete előtt este, mert délelőtt kigyúrt és kopasz emberek segítségével megakadályozták az MSZP-t, hogy népszavazási kérdést nyújtson be a vasárnapi zárvatartásról. A tüntetésen beszélt pár szocialista politikus, és bár Tukacs István tett egy gyenge kísérletet rá, hogy menjen be mindenki az épületbe, ezzel az ötletével végül egyedül maradt. Prókai Eszter cikke az Abcúgon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!