Magyarország

2015.12.15. 12:11

Többször rálőtt a szomszédjára egy keszthelyi férfi

Nagykanizsa/Keszthely - Többször rálőtt a szomszédjára egy vita során gázriasztófegyverrel egy keszthelyi férfi, akinek a lakásán később több tucatnyi fegyvert találtak a rendőrök. Az eset során a szomszéd nem sérült meg - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

Nagykanizsa/Keszthely - Többször rálőtt a szomszédjára egy vita során gázriasztófegyverrel egy keszthelyi férfi, akinek a lakásán később több tucatnyi fegyvert találtak a rendőrök. Az eset során a szomszéd nem sérült meg - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.A rendőrség tájékoztatása szerint hétfőn érkezett bejelentés a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy a 67 éves férfi szóváltást követően gázriasztófegyvert fogott keszthelyi szomszédjára, akire háromszor rá is lőtt.

A rendőrök a fegyveres férfinél tartott házkutatás során több légfegyvert, fegyverutánzatot, üzemképtelen puskákat, valamint az 1800-as évekből származó antik fegyvereket találtak. A gyanúsítottnak nem volt engedélye a fegyverek tartására.

A keszthelyi rendőrök lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt indítottak eljárást az ügyben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!