Magyarország

2015.08.09. 21:55

Meghalt két motoros Majosházánál

Majosháza, 2015. augusztus 9., vasárnap (MTI) - Személyautó és motorkerékpár ütközött az 51-es főút majosházai szakaszán vasárnap késő délután, a motoron ülő mindkét ember meghalt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Majosháza, 2015. augusztus 9., vasárnap (MTI) - Személyautó és motorkerékpár ütközött az 51-es főút majosházai szakaszán vasárnap késő délután, a motoron ülő mindkét ember meghalt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a főút 31-es kilométerénél a két jármű olyan erővel csapódott egymásnak, hogy az autó árokba borult, a motor pedig kigyulladt.

A szigetszentmiklósi tűzoltók eloltották a tüzet, ám a két motoroson már nem lehetett segíteni, mindketten a helyszínen életüket vesztették. Az első jelentések szerint az áldozat két nő, anya és lánya.

Az utat lezárták – tette hozzá a szóvivő.

- MTI -


Helyszínelők dolgoznak 2015. augusztus 9-én az 51-es főút majosházai szakaszán, ahol személyautó és motorkerékpár ütközött. A két jármű olyan erővel csapódott egymásnak, hogy az autó árokba borult, a motor pedig kigyulladt. A motort vezető nő és kislánya a helyszínen életét vesztette. | MTI Fotó: Lakatos Péter


Budapest, 2015. augusztus 9., vasárnap (MTI) - Versenybalesetben életét vesztette Berto Camlek a gyorsasági motoros Alpok-Adria bajnokság hétvégi, hungaroringi viadalán. tovább »

Veszprém, 2015. augusztus 8., szombat (MTI) – Halálos baleset történt a 71-es számú főúton Tihany határában, az utat teljes szélességében lezárták – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t szombaton este. tovább »

Budapest, 2015. augusztus 8., szombat (MTI) - Meghalt egy motoros, aki személyautóval ütközött szombaton Tamásinál. Az érintett útszakaszt lezárták - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. tovább »

Miskolc, 2015. augusztus 8., szombat (MTI) - Meghalt egy kerékpáros a Dédestapolcsány és Tardona közötti úton szombat délután, amikor egy személygépkocsival ütközött - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. tovább »

Budapest, 2015. augusztus 8., szombat (MTI) - Halálra gázolt egy Déli pályaudvar felé közlekedő vonat egy embert a fővárosban szombat délben, ezért az érintett szakaszon késésekre lehet számítani - közölte a katasztrófavédelem honlapján. tovább »

Győr, 2015. augusztus 8., szombat (MTI) - Balesetben meghalt egy ember Bezenyénél az M15-ös autóúton, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta az érintett szakaszt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel. tovább »

Sárazsadány - Egy sárazsadányi család többszörös tragédiája. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!