Pár héten belül kétszer is baleset érte a családot

Akt.:
Pár héten belül kétszer is baleset érte a családot
Sárazsadány – Egy sárazsadányi család többszörös tragédiája.

Egy sárazsadányi család két tagja – az édesanya és 21 éves fia – a napokban a reggeli órákban a 37-es úton Sárospatak irányába közlekedett a család autójával, amikor egy jobbra ívelésű kanyarban áttértek a menetiránnyal szemközti sávba, ahol egy kamionnal ütköztek. A baleset következtében a gépkocsi mindkét utasa a helyszínen elhunyt. Az első hírek még arról szóltak, a román rendszámú kamion szabályosan közlekedett, majd az alaposabb vizsgálat kiderítette, a kamionos szabálytalan előzése miatt következett be a baleset. A sofőrt őrizetbe vették, ez azonban az otthon maradt édesapát és másik két gyerekét egyáltalán nem vigasztalta, hiszen feleséget, gyereket, testvért, édesanyát vesztettek el örökre az életben maradtak.

Újabb baleset

Szerdán délután Sárazsadányban a vasúti híd előtti kanyarban egy elektromos motorkerékpárral közlekedő férfi egy autónak ütközött. A középkorú férfit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A sors keserű fintora, hogy a balesetben életveszélyesen megsérült férfi ugyanaz, aki az előbb említett balesetben elvesztette a feleségét és egyik fiát. Palcsó Mihály, Sárazsadány polgármestere megerősítette a hírt, szerinte véletlen balesetről lehetett szó, hiszen bármennyire is feldolgozhatatlan a családtagok elvesztése, a férfinak még két gyerek neveléséről kell gondoskodnia, ezért szerinte a szándékosság teljesen kizárt.

ÉM-BG


Életmentő borsodi katasztrófavédők

Sárazsadány – Elektromos motor és egy személyautó ütközött Sárazsadány határában. A baleset miatt életmentő beavatkozásra volt szükség. tovább »

Kettős tragédia a 37-esen – Előzetesben a halált okozó kamionos

Miskolc – A Miskolci Járásbíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte azt a román állampolgárságú gyanúsítottat, aki a megalapozott gyanú szerint július 18. napján a 37-es főútvonalon haladt kamionjával, amikor egy enyhe balra ívelő, csak rövid távon belátható útkanyarulat előtt szabálytalanul előzni kezdte az előtte haladó autóbuszt. tovább »

Kettős tragédia a 37-es főúton

Bodrogolaszi, Sárospatak – Ketten vesztették életüket abban a közlekedési balesetben, amely a 37-ers főúton történt szombaton a reggeli órákban. tovább »

Halálos baleset történt a 37-es számú főúton

Miskolc, 2015. július 18., szombat (MTI) – Kamionnal ütközött egy személyautó szombat reggel a 37-es számú főúton Bodrogolaszi és Sárospatak között. Az autóban ülő két ember a helyszínen meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. tovább »

Halálos baleset a 37-esen Sárospataknál

Sárospatak – Egy férfi és egy nő vesztette életét a 37-es számú főúton Bodrogolaszi és Sárospatak között. tovább »
hirdetés
hirdet�s