Magyarország

2013.03.02. 14:29

Pakisztáni határsértőket tartóztattak fel a pénzügyőrök az M1-sen

Győr, 2013. március 2., szombat (MTI) - Négy pakisztáni határsértőt tartóztattak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei - tájékoztatta a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense az MTI-t szombaton.

Győr, 2013. március 2., szombat (MTI) - Négy pakisztáni határsértőt tartóztattak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei - tájékoztatta a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense az MTI-t szombaton.Egy magyar rendszámú személyautóban utaztak az M1-es autópályán az illegális bevándorlók, akiket egy pénteki ellenőrzéskor fogtak el. Mindegyikük jogszerűtlenül tartózkodott Magyarországon - közölte Cséve Szabolcs százados.

A külföldieket a pénzügyőrök átadták a rendőrségnek. Jogszerűtlen magyarországi tartózkodás miatt folytatnak ellenük eljárást. A járművet vezető magyar állampolgár ellen is eljárás indult embercsempészés gyanúja miatt.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!