Magyarország

2013.03.17. 12:23

Megszűnt a várakozás Nagylakon

Szeged, 2013. március 17., vasárnap (MTI) - Megszűnt a várakozás a nagylaki közúti határátkelőhelyen a Magyarországról kilépő teherforgalomban; emellett a belépő oldalon is megindulhattak a kamionok, csakúgy, mint Röszkén - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-t.

Szeged, 2013. március 17., vasárnap (MTI) - Megszűnt a várakozás a nagylaki közúti határátkelőhelyen a Magyarországról kilépő teherforgalomban; emellett a belépő oldalon is megindulhattak a kamionok, csakúgy, mint Röszkén - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-t.Szenti Szabolcs elmondta: a kamionstop feloldása után - vasárnap este tíz órától- ismét számítanak torlódásra Nagylakon.

A tehergépjárművek vasárnap már beléphetnek Röszkénél és Nagylakon az országba, de a kamionstop miatt csak első parkolóhelyig közlekedhetnek. A belépést szombat dél óta korlátozták a hatóságok az időjárás következtében az autópályákon kialakult közlekedési nehézségek miatt. A szóvivő tájékoztatott arról is, hogy az elmúlt 24 órában nyolc esetben, 27 határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség és a röszkei polgárőrség munkatársai.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!