Magyarország

2013.03.15. 11:44

Havazás - Több mint egyméteres hótorlaszok Bács-Kiskun megyében, nincs elzárt település

Kecskemét, 2013. március 15., péntek (MTI) - Egy méternél magasabb hótorlaszok alakultak ki, ezért teljesen lezárták Bács-Kiskun megyében az 5205-es utat Szabadszállás és Kunszentmiklós, valamint az 5203-as utat Tass és Kunszentmiklós között, a települések azonban nincsenek elzárva, mert a másik irányból megközelíthetőek - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Kecskemét, 2013. március 15., péntek (MTI) - Egy méternél magasabb hótorlaszok alakultak ki, ezért teljesen lezárták Bács-Kiskun megyében az 5205-es utat Szabadszállás és Kunszentmiklós, valamint az 5203-as utat Tass és Kunszentmiklós között, a települések azonban nincsenek elzárva, mert a másik irányból megközelíthetőek - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.Mihályné Bornemisza Eleonóra közölte: az 55-ös úton Baja és Felsőszentiván között egy-két kilométer hosszan helyenként csak egy-egy sáv járható a hóátfúvások miatt, de az utat folyamatosan takarítják. Hasonló a helyzet az 5308-as úton Kalocsánál és az 5412-es úton Kiskunhalas és Jánoshalma között is.

A megyében a folyamatos havazás és erős szél miatt több úton nehéz a közlekedés - tette hozzá.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!