Magyarország

2013.03.08. 11:22

Fidesz-székház - Amnesty International: nincs közünk a demonstrációhoz

Budapest, 2013. március 7., csütörtök (MTI) - Az Amnesty Internationalnek (AI) semmi köze nincs a Fidesz Lendvay utcai székházánál zajló demonstrációhoz - mondta a szervezet kampánykoordinátora csütörtök este az MTI-nek.

Budapest, 2013. március 7., csütörtök (MTI) - Az Amnesty Internationalnek (AI) semmi köze nincs a Fidesz Lendvay utcai székházánál zajló demonstrációhoz - mondta a szervezet kampánykoordinátora csütörtök este az MTI-nek.Átol Dorottya arra reagálva közölte ezt, hogy a Külügyminisztérium korábbi közleményében úgy fogalmazott: "értetlenül áll az előtt a tény előtt", hogy az AI "támogatja azt a csoportosulást, amely - civil szervezetként meghatározva magát, de pártpolitikai érdekeket szolgálva - (...) betört a Fidesz Magyar Polgári Szövetség székházába".

Az emberi jogi szervezet koordinátor azt monda, hogy a demonstrációról csak a sajtóból értesültek, és nincs közük az eseményekhez. Az AI a szombati, bejelentett demonstrációt támogatja, amely az alaptörvény módosítása ellen szerveződött - tette hozzá.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!