Magyarország

2013.02.09. 11:14

Síbiztosítás - Korosztályonként változó biztonsági igény

Budapest, 2013. február 9., szombat (MTI) - A 30 és 40 év közti korosztály egyharmada köt teljes körű biztosítást, ha síelni megy, a huszonéves korosztálynál ez az arány 21 százalék - közölte felmérése eredményét a Wáberer Hungária Biztosító.

Budapest, 2013. február 9., szombat (MTI) - A 30 és 40 év közti korosztály egyharmada köt teljes körű biztosítást, ha síelni megy, a huszonéves korosztálynál ez az arány 21 százalék - közölte felmérése eredményét a Wáberer Hungária Biztosító.Az ezerfős mintán készült felmérés a többi korosztályt olyannak mutatta, amely jóval kevésbé köt biztosítást. A legfőbb érv az, hogy bíznak saját tudásukban, képességükben, ezért felesleges költeniük biztosításra.

A felmérésből kiderült az is, hogy a huszonéves korosztály előszeretettel biztosítja a felszerelését is, és ők azok, akik a sisakon kívül protektoros kesztyűt, térd- és könyökvédőt is viselnek a balesetek megelőzésére - áll a közleményben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!