Magyarország

2013.02.19. 19:47

Március 15. - Egyeztetést kezdeményez az Együtt 2014

Budapest, 2013. február 19., kedd (MTI) - A "demokratikus ellenzéki pártok" egyeztetését kezdeményezi az Együtt 2014 a március 15-i közös ünnepi rendezvény előkészítéséért - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.

Budapest, 2013. február 19., kedd (MTI) - A "demokratikus ellenzéki pártok" egyeztetését kezdeményezi az Együtt 2014 a március 15-i közös ünnepi rendezvény előkészítéséért - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.A közleményben azt írták: a választói mozgalom felhívja a demokratikus ellenzéki pártokat, hogy a nemzeti ünnepen - a pártok saját megemlékezését követően - a pártokhoz nem kötődő demokratákkal, civil szervezetekkel együtt, számukra is elfogadható módon és formában is tegyenek hitet a kormányváltás és a korszakváltás szükségessége mellett.

Megjegyezték: mára a politikai paletta szinte minden szereplője egyetért abban, hogy az ellenzéki oldal összefogása, közös akaratnyilvánítása elengedhetetlen a korszakváltáshoz. Ebben a munkában a politikai pártoknak éppen úgy részt kell venniük, mint a civil szervezeteknek - tették hozzá.

Mint írták, az egyeztetést a Haza és Haladás, a Milla Egyesület és a Szolidaritás Mozgalom alkotta választói mozgalom nevében Kónya Péter, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke kezdeményezi.

- MTI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!