Magyarország

2013.02.10. 12:46

Fidesz: Mesterházy kérjen bocsánatot Erdélyben Szanyi szavai miatt!

Budapest, 2013. február 10., vasárnap (MTI) - Bocsánatkérésre szólította fel Szanyi Tibor szocialista képviselő gyulai kijelentései miatt az MSZP elnökét Kovács Péter fideszes honatya budapesti sajtótájékoztatóján vasárnap.

Budapest, 2013. február 10., vasárnap (MTI) - Bocsánatkérésre szólította fel Szanyi Tibor szocialista képviselő gyulai kijelentései miatt az MSZP elnökét Kovács Péter fideszes honatya budapesti sajtótájékoztatóján vasárnap.Szanyi Tibor kedden Gyulán, a Fidesz-KDNP-frakcióülés helyszínén azt mondta az Indexnek, hogy anyanyelvükön, románul fogja köszönteni a kormány melletti békemenet egyes résztvevőit.

Mesterházy Attilának bocsánatot kell kérnie Szanyi Tibor nyilatkozata miatt, valamint azért is, hogy a szocialisták képtelenek megváltozni, és "a nemzet határon átnyúló egyesülése helyett a világ proletárjainak egyesülésében gondolkodnak még mind a mai napig" - vélekedett Kovács Péter.

A politikus azt mondta, hogy az MSZP csak gyűlöletet kelt, és kizárólag a szavazatszerzés érdekli a határon túli magyarok esetében is.

Mesterházy Attila "hagyja abba azt, hogy a magyart a magyarral szembeállítja"! - fogalmazott Kovács Péter.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!