Magyarország

2013.02.09. 13:04

Elfogtak egy román férfit, aki fizetés nélkül hajtott el egy benzinkútról

Székesfehérvár, 2013. február 9. szombat (MTI) - Szabálysértési őrizetbe vettek egy 42 éves román férfit, aki pénteken az M7-es autópályánál, Fülénél lévő töltőállomáson tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Székesfehérvár, 2013. február 9. szombat (MTI) - Szabálysértési őrizetbe vettek egy 42 éves román férfit, aki pénteken az M7-es autópályánál, Fülénél lévő töltőállomáson tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.Németh-Kész Mónika közölte: pénteken tettek bejelentést ismeretlen tettes ellen, mert egy terepjáróba 32 474 forintért tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott. Az autót vezető 42 éves román férfit a fonyódi rendőrőrs járőreinek sikerült megállítaniuk.

A férfit előállították a székesfehérvári rendőrkapitányságra, és eljárás indult ellene. A gyanúsítottat szabálysértési őrizetbe vették.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!