Magyarország

2013.01.14. 13:28

Havazás - Lezárták a kamionok előtt a somogyi és zalai határátkelőket

Kaposvár, 2013. január 14., hétfő (MTI) - A rendkívüli időjárás miatt a kamionforgalom elől lezárták a Somogy és Zala megyei határátkelőket mindkét irányban, a személyautók forgalma zavartalan - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t hétfőn.

Kaposvár, 2013. január 14., hétfő (MTI) - A rendkívüli időjárás miatt a kamionforgalom elől lezárták a Somogy és Zala megyei határátkelőket mindkét irányban, a személyautók forgalma zavartalan - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t hétfőn.A rendőrség felhívja az M7-es autópályán a határ felé közlekedő kamionosok figyelmét, hogy még a határ előtti pihenőhelyeken álljanak félre, ugyanis az átkelőhelyek előtt több kilométerre feltorlódtak a járművek, ami akadályozza az utak tisztítását.

A lakosságtól azt kéri a somogyi rendőrség, hogy csak sürgős esetben, kellő felkészültséggel és türelemmel induljanak útra.

Somogyban és Zalában jelenleg nincs hó elől elzárt település vagy járhatatlan út. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ugyanakkor 10 óra 45 perckor teljes terjedelmében lezárta a 86-os főutat az elakadt kamionok műszaki mentése miatt.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!