Magyarország

2013.01.26. 13:47

Hat Combinót rongáltak meg Budapesten

Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - Hat Combino villamost graffitiztek és karcoltak össze ismeretlen tettesek szombat reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV az MTI-vel.

Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - Hat Combino villamost graffitiztek és karcoltak össze ismeretlen tettesek szombat reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV az MTI-vel.A tájékoztatás szerint a villamosokat kiállították a forgalomból, így a vonalon hosszabb időközönként követik egymást a járatok. A rendőrségi helyszínelés és a kár megállapítása folyamatban van.

A két társaság jelezte: noha a Combinók ablakain védőfólia van, azok cseréje is jelentős összeg. Felhívták a figyelmet, hogy az értelmetlen rongálások okozta károk helyreállítására fordított összeget járműfejlesztésre, a szolgáltatás javítására fordíthatná a BKV.

A közlemény szerint a rongálók ellen közös összefogásra van szükség, ezért arra kérik az utasokat, hogy minden gyanús esetben értesítsék a rendőrséget vagy a közlekedési társaság dolgozóját.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!