Magyarország

2013.01.17. 18:04

Emlékplakettet kapott egy kocsmai rabló elfogásában közreműködő pultos

Szolnok, 2013. január 17., csütörtök (MTI) - Emlékplakettel és virággal köszöntötték csütörtökön a rendőrök azt a pultosnőt, aki Fegyverneken közreműködött egy kocsmai rabló elfogásában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Szolnok, 2013. január 17., csütörtök (MTI) - Emlékplakettel és virággal köszöntötték csütörtökön a rendőrök azt a pultosnőt, aki Fegyverneken közreműködött egy kocsmai rabló elfogásában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint január 14-én reggel egy férfi lépett be a fegyverneki kiskocsmába, és kezében egy kést tartva a pultosnőtől a bevételt követelte. Az asszony dulakodni kezdett a rablóval, amelynek során a kezén könnyebb sérülést szenvedett. A rabló ezt kihasználva a kasszából kiemelte a benne lévő pár ezer forintot, majd elmenekült. Közben az alkalmazott értesítette a rendőrséget, majd a férfi nyomába eredt. A járőrök a közelben elfogták az elkövetőt. A 42 éves fegyverneki férfit január szerdán a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A rablás során megsérült alkalmazottnak bátor helytállását megköszönve Farkas József ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, illetve Tóth Péter alezredes, törökszentmiklósi rendőrkapitány egy csokor virágot és egy emlékplakettet adott át a fegyverneki rendőrőrsön.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!