Magyarország

2013.01.15. 15:14

Elzárásra ítéltek egy férfit mentőkkel szembeni agresszivitása miatt

Békéscsaba, 2013. január 15., kedd (MTI) - Tizenkét nap elzárásra ítélte garázdaság miatt a Békéscsabai Járásbíróság gyorsított eljárás keretében azt a férfit, aki múlt szombaton mentőkkel és kórházi dolgozókkal agresszívan viselkedett - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Békéscsaba, 2013. január 15., kedd (MTI) - Tizenkét nap elzárásra ítélte garázdaság miatt a Békéscsabai Járásbíróság gyorsított eljárás keretében azt a férfit, aki múlt szombaton mentőkkel és kórházi dolgozókkal agresszívan viselkedett - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.Vargáné Szombati Andrea elmondta: a férfit ittas állapotban, rendőri segítséggel, megbilincselve szállították kórházba, miután magatehetetlenül feküdt a békéscsabai piacnál lévő játékterem mellett, és a rendőrök értesítették a mentőket.

A mentőautóba önként szállt be, menet közben vált agresszívvá, folyamatosan ütötte és rugdosta a jármű ajtaját, a sofőr a rendőrséget hívta segítségül. A megbilincselt ittas férfi a kórházban sem csillapodott le, kiabált a dolgozókkal, leköpte a betegfelvételi pultot - tette hozzá a sajtószóvivő.

A férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette és eljárást indított ellene.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!