Magyarország

2012.12.03. 12:04

Nincs már járhatatlan út Fejér megyében

Székesfehérvár, 2012. december 3., hétfő (MTI) - Nincs már járhatatlan út Fejér megyében, a korábbi balesetek műszaki mentése befejeződött, de továbbra is számítani kell hóátfúvásos szakaszokra és jégbordákra - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfő délelőtt az MTI-t.

Székesfehérvár, 2012. december 3., hétfő (MTI) - Nincs már járhatatlan út Fejér megyében, a korábbi balesetek műszaki mentése befejeződött, de továbbra is számítani kell hóátfúvásos szakaszokra és jégbordákra - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfő délelőtt az MTI-t.Németh-Kész Mónika közölte: a 7205-ös út Polgárdi és Füle, a 8126-os út pedig Söréd és Csákberény között balesetek műszaki mentése miatt volt lezárva a reggeli órákban. Jelenleg minden út járható Fejérben.

Korábban Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő azt közölte, hogy Polgárdi és Füle között egy utasok nélküli autóbusz hátulja csúszott árokba, Söréd és Csákberény között pedig szintén egy utasok nélküli autóbusz, valamint egy hókotró, egy mikrobusz és két személygépkocsi akadt el.

A tűzoltókat több elakadt járműhöz riasztották még. A 7-es úton Polgárdi-Ipartelepnél egy személygépkocsi az út menti villanyoszlopnak ütközött, és ki is döntötte. A 7-es út Lepsény és Polgárdi közötti szakaszán kisteherautó hajtott árokba, Mánynál pedig két személygépkocsi sodródott az árokba, és egy mikrobusz az oldalára borult. A 81-es út 22-es kilométerszelvényénél egy terepjáró állt a tetejére.

Személyi sérülés egyik Fejér megyei balesetnél sem történt.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!