Magyarország

2012.12.05. 11:08

Életveszélyesen megszúrta volt párját egy hajmáskéri férfi

Veszprém, 2012. december 5., szerda (MTI) - Életveszélyesen megszúrta volt párját egy hajmáskéri férfi vasárnap, az elkövetőt állampolgári segítséggel elfogták. Az esetről a nyomozás érdekei miatt szerdán számolt be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek.

Veszprém, 2012. december 5., szerda (MTI) - Életveszélyesen megszúrta volt párját egy hajmáskéri férfi vasárnap, az elkövetőt állampolgári segítséggel elfogták. Az esetről a nyomozás érdekei miatt szerdán számolt be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek.Kómár Viktória azt írta: állampolgári segítséggel még a helyszínen sikerült elfogni a férfit.

A gyanúsított a 44 éves nővel a lakás bejárati ajtajánál rövid szóváltásba keveredett, amelynek során elővette a magánál tartott kést, és az asszonyt megszúrta; az esetet észlelve az ott lakók és a rokonok feltartóztatták a férfit, majd értesítették a mentőszolgálatot és a rendőrséget - idézte fel a szóvivő a történteket.

A 40 éves férfi ellen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás indult emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!