Magyarország

2012.12.04. 08:56

Baleset miatt torlódás a XVI. kerületben

Budapest, 2012. december 4., kedd (MTI) - Három autó és egy busz ütközött a főváros XVI. kerületében, a Veres Pálné úton kedd reggel, a balesetben személyi sérülés nem történt, de torlódás alakult ki - közölte a rendőrség és a BKK az MTI-vel.

Budapest, 2012. december 4., kedd (MTI) - Három autó és egy busz ütközött a főváros XVI. kerületében, a Veres Pálné úton kedd reggel, a balesetben személyi sérülés nem történt, de torlódás alakult ki - közölte a rendőrség és a BKK az MTI-vel.Budapest, 2012. december 4., kedd (MTI) - Három autó és egy busz ütközött a főváros XVI. kerületében, a Veres Péter úton kedd reggel, a balesetben személyi sérülés nem történt, de torlódás alakult ki - közölte a rendőrség és a BKK az MTI-vel.

Barta László, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a piros lámpánál állt két autó, amikor egy harmadik hátulról nekik szaladt, majd az egyik jármű az ütközéskor nekilökte a másikat a 276E jelzésű autóbusznak, és az fél kerékkel az árokba csúszott.

A BKK fődiszpécserének közlése szerint az érintett szakaszon torlódás alakult ki, ugyanis a baleset miatt csak egy sáv járható.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!