Magyarország

2012.10.12. 07:58

Tolatás közben halálra gázoltak egy idős asszonyt Oroszlányban

Tatabánya, 2012. október 11., csütörtök (MTI) - Belehalt sérüléseibe egy 86 éves asszony, akit elsodort a tereprendezést végző munkások kisteherautója tolatás közben csütörtök délelőtt Oroszlányban a városháza mögötti, forgalomtól elzárt területen - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Tatabánya, 2012. október 11., csütörtök (MTI) - Belehalt sérüléseibe egy 86 éves asszony, akit elsodort a tereprendezést végző munkások kisteherautója tolatás közben csütörtök délelőtt Oroszlányban a városháza mögötti, forgalomtól elzárt területen - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.Léber Gabriella elmondta, hogy az asszonyt a mentők kórházba szállították, de életét az orvosok már nem tudták megmenteni. A baleset körülményeit a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!