Magyarország

2012.10.07. 09:16

Terepjáró és személyautó ütközött Kaposvár és Kaposújlak között

Kaposvár, 2012. október 6., szombat (MTI) - Terepjáró és személyautó ütközött Kaposvár és Kaposújlak között a 61-es úton szombat este, a balesetben mindkét sofőr megsérült - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Kaposvár, 2012. október 6., szombat (MTI) - Terepjáró és személyautó ütközött Kaposvár és Kaposújlak között a 61-es úton szombat este, a balesetben mindkét sofőr megsérült - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.Méhes Dóra korábban arról tájékoztatott, hogy egy kocsisort előző terepjáró egy balra kanyarodó személygépkocsinak ütközött. A szóvivő az elmondottakat pontosítva elmondta: a terepjáró volt a kanyarodó, a személygépkocsi pedig az előző jármű, így annak vezetője okozta a balesetet.

A két könnyű sérültet, a terepjárót vezető 33 éves nőt és a személygépkocsi sofőrjét, egy 23 éves férfit a kaposvári kórházba szállították.

Az útzárat feloldották a 61-es úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!