Magyarország

2012.03.26. 08:56

Ma véget ér a tavaszi Topaukció!

Ma este elhangzik az „először, másodszor, senki többet harmadszor!” felkiáltás.

Ma este elhangzik az „először, másodszor, senki többet harmadszor!” felkiáltás.Itt az utolsó esély a licitálásra! 18 órától üt majd le a kalapács. Az egyes termékek pontos zárása megtalálható a termék mellett. Már csak ez a nap, és lezárul az árverés. Virtuális árverési csarnokunkban, a www.topaukcio.hu oldalon a legkülönfélébb alkalmi áruk közül válogathatnak. Ne halassza az utolsó pillanatra a licitálást, licitáljon Ön is, hogy az Öné legyen a kiszemelt termék.

Az aukcióról a Topaukció projekt menedzserét, Ujjné Pálházi Anitát kérdeztük.

- Hogyan alakul az Inform Média Kft. online árverése, a Topaukció?

Ujjné Pálházi Anita: Március 14-én indult útjának újra a Topaukció számos termékkel és szolgáltatással. Az előző aukciókhoz hasonlóan most is rendkívül sok utazás került eddig kalapács alá, emellett a különböző számítástechnikai termékekre is szép számban érkeznek licitek.

Ma van utolsó lehetőség arra, hogy mindenki megtegye licitjét. A lehetőség ma még adott, hogy a kereskedelmi ár töredékéért legyen Öné az áhított ajánlat.

- Melyek a legsikeresebb kategóriák?

Ujjné Pálházi Anita: A hagyományokhoz híven a Belföldi utazásokra érkezett eddig a legtöbb licit, de a számítástechnikai termékekre és a kertészeti cikkekre is igény van. A licitálók nagyon rutinosak, és sokan közülük valóban az utolsó pillanatban teszik meg tétjeiket. Így természetesen szinte minden kategóriában számíthatunk meglepetésekre.

- Ön is részt vesz a licitálásban?

Ujjné Pálházi Anita: Természetesen! Már az aukció első napjaiban kiválasztottam jó pár ajánlatot, amikre meg is tettem tétjeimet. Úgy gondolom, hogy a Topaukción történő vásárlással, akár több ezret is meg tudunk spórolni. A Topaukció fáradalmait jó lenne kipihenni belföldön, így párommal a belföldi utazás kategóriájából is szemezgetünk több ajánlat közül, este kiderül melyik is lesz a miénk.

Ne feledje, már csak ez a nap, és véget ér a licitálás! Addig azonban még lehetősége van a különféle termékek között böngészni, és megtalálni a legmegfelelőbbet! Ne maradjon le róla, ma este 18 órától folyamatosan záródnak a termékek!

Sok szerencsét és jó licitálást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!