Magyarország

2011.09.03. 12:49

Páncélszekrényt találtak a Dunában Szentendre és Budakalász között

Budakalász, 2011. szeptember 3., szombat (MTI) - Ismeretlen eredetű, esetlegesen bűncselekményből származó páncélszekrényt találtak a Duna hatos folyamkilométerénél Budakalász és Szentendre között szombat délelőtt - tudta meg az MTI a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Budakalász, 2011. szeptember 3., szombat (MTI) - Ismeretlen eredetű, esetlegesen bűncselekményből származó páncélszekrényt találtak a Duna hatos folyamkilométerénél Budakalász és Szentendre között szombat délelőtt - tudta meg az MTI a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. A páncélszekrényt tűzoltók hozták ki a partra, hogy aztán rendőrségi helyszínelők vizsgálják meg - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

arra a kérdésre kell választ találniuk, hogy a Dunában fellelt tárgy összefüggésbe hozható-e valamilyen bűncselekménnyel, s ha igen, hol követték el azt - tette hozzá a szóvivő.

Az MTI helyszínről származó információi szerint a partközeli sekély vízben részben iszapba süllyedt "páncél tárgyat" a vízirendőrök vették észre. A szentendrei tűzoltók drótkötél és csörlő segítségével húzták ki az akkor már jól látható, körülbelül egy méter magas és 20 centiméter széles páncélszekrényt. Úgy tudni, hogy mielőtt vízbe került, az elejét lángvágóval kivágták, rekeszeit felfeszítették.

Az üres páncélszekrényt átadták a rendőrségnek.

- MTI -

Hajdúsámson, Sámsonkert - Súlyos közlekedési baleset történt pénteken kora délután Sámsonkert belterületén, amikor egy piros Fiat eddig tisztázatlan körülmények között lehajtott a jobb oldali útpadkára.

Szikszó - 200-300 tonna állati eredetű húsliszt izzik Szikszón egy vasbeton szerkezetű raktárépületben. Az első riasztás este 7 óra előtt 10 perckor érkezett a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz, tudtuk meg Rinyu Zsuzsanna szóvivőtől. 

Veszprém (MTI) - Árokba szaladt egy kirándulókat szállító különjárati autóbusz a 8-as számú főúton Ajka és Devecser között szombaton; az utasok közül nyolcan megsérültek - közölte a rendőrség az MTI-vel

Pécs (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Városi Bíróság szombaton azt a férfit, aki a gyanú szerint szerelemféltésből pisztollyal megölte élettársát és annak új barátját szerdán a baranyai Romonyán.    

Szeged, 2011. szeptember 3., szombat (MTI) – Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor egy autó házfalnak és fának ütközött szombat hajnalban Algyőn - közölte a rendőrség az MTI-vel.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!