Magyarország

2011.07.29. 08:57

Munka törvénykönyve - A VDSZ konzultációs közvetítést vállal

Budapest(MTI) - Széleskörű konzultációt hirdet a Munka törvénykönyvéről a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ), a beérkezett írásos javaslatokat rendszerezve eljuttatja a döntéshozókhoz - közölte a munkavállalói érdekképviselet pénteken.

Budapest(MTI) - Széleskörű konzultációt hirdet a Munka törvénykönyvéről a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ), a beérkezett írásos javaslatokat rendszerezve eljuttatja a döntéshozókhoz - közölte a munkavállalói érdekképviselet pénteken.A VDSZ augusztus 15-ig várja az emberek, civil szervezetek és pártok véleményét, hogy eljuttassa azt a döntéshozókhoz. A szakszervezet azért vállalja a közvetítést, hogy a munkavállalók véleménye garantáltan célba érjen - írja közleményében a szakszervezet.

Székely Tamás, a szervezet elnöke a közleményben hangsúlyozza: sajnálatosnak tartja, hogy az új Munka törvénykönyve tervezete tartalmilag pontatlan, felületes, fogalmazási- és helyesírási hibák miatt pedig számos ponton félreérthető, értelmetlen.

-MTI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!