Magyarország

2011.05.23. 16:33

Mától lehet szavazni a kedvenc magyar turisztikai célpontra

<p>Hétfőtől három héten át lehet szavazni, melyik magyar településre utaznánk legszívesebben, melyik település a legvonzóbb. Az ország összes településére lehet voksolni</p>

A www.vendegvaro.hu/hovautazna internetcímen induló voksoláson Magyarország összes települése választható. A szavazók három települést nevezhetnek meg, ahová a legszívesebben utaznának. Az a település győz, amely a legtöbb szavazatot kapja.
A voksolás három héten keresztül tart, a szervezők több tízezer érvényes szavazatra számítanak, a legtöbb szavazatot kapott települések nevét ezután hozzák nyilvánosságra.

A szavazás célja, hogy felhívjuk a figyelmet Magyarország turisztikai értékeire, ezzel hozzájárulva a hazai turizmus fejlődéséhez. Abban bízunk, hogy a legismertebb úticélok
mellett a kevéssé ismert turisztikai értékek is nyilvánosságot kaphatnak - mondta Körtvélyesi Erzsébet, a szavazást szervező Vendégváró.hu turisztikai szakértője. Hozzátette: "a szavazás komoly meglepetéseket hozhat: könnyen előfordulhat, hogy nem várt települések végeznek előkelő helyen, míg biztos befutónak vélt települések "leszerepelnek".

A Vendégváró.hu szállásfoglalási és utazástervező portál, ahol azonnal közvetlenül lehet választani Magyarország legnagyobb látnivaló- és programkínálatából. Az oldal 2003 óta működik, küldetése a belföldi turizmus erősítése, a hazai turisztikai látnivalók megismertetése.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!