Magyarország

2011.04.22. 17:29

Sporthírek - cselgáncs: Mészáros Anett 5. az Eb-n

<p>Mészáros Anett ötödik lett a cselgáncs Európa-bajnokságon</p>

A 70 kg-osok között versenyző magyar judoka a csoportmérkőzések három fordulóján két győzelemmel jutott túl - az első fordulóban erőnyerő volt, majd egy lengyel és egy német ellenféllel szemben nyert. A négy csoportgyőztes mérkőzései során a holland Edith Bosch volt az ellenfele, aki legyőzte. A harmadik helyért a francia Lucie Decosse ellen lépett tatamira, de most sem sikerült nyernie - ötödikként végzett.

63 kg-ban két magyar is indult, ám Baczkó Bernadett és Gáspár Eszter is az első fordulóban volt kénytelen búcsút venni a versenytől.

A 73 kg-os férfiak közt Taraba Sándor első, fehérorosz ellenfelét még legyőzte, de a holland Dex Elmont elleni mérkőzésen vereséget szenvedett.

Két magyar szerepelt a 81 kg-os férfiak versenyében is: Csoknyai Lászlót az első fordulóban svájci, Nagysolymosi Sándort, aki az első fordulóban grúz ellenfelén még túljutott, a második fordulóban horvát cselgáncsozó győzte le.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!