Magyarország

2011.04.27. 11:57

Őrizetbe vettek egy mezőtúri telefonbetyárt

<p>Szülein akart bosszút állni az a férfi, akit végül a rendőrség vett őrizetbe. A férfi azzal riasztotta tűzoltókat, hogy ég egy ház Mezőtúron. Később kiderült, csak a házban lakó szüleit akarta felbosszantani, közölte szerdán a rendőrség.</p>

Többször is riasztotta a tűzoltókat egy férfi Mezőtúron még kedden. A 34 éves férfi azzal hívta fel a rendőrkapitányság ügyeletét, hogy felgyújtott egy családi házat a Bólyai úton, ami lángra kapott.

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője arról tájékoztatott, hogy a névtelen bejelentés után azonnal kivonultak a helyszínre a tűzoltók és a rendőrök, de semmiféle égő házat, tüzet nem találtak. Kiderült, hogy a férfi szülei laknak a megjelölt címen, akikkel az elmúlt időszakban megromlott a viszonya. A férfit viszont valótlanbejelentés miatt őrizetbe vették, közölte a rendőrség.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!