Magyarország

2011.04.06. 17:41

Megsérült a terrorelhárítók egyik új Q7-es luxusautója

<p>Kisebb közlekedési balesetet szenvedett a Terrorelhárító Központ (TEK) egyik múlt héten vásárolt luxusautója. A Független Hírügynökség információi szerint a többmilliós jármű oldala tört össze, a javítás százezrekbe is kerülhet.</p>

A baleset részleteiről a Független Hírügynökség írásban kérdezte a Belügyminisztériumot, de válasz eddig nem érkezett, így nem tudni, hogy a jármű balesete a terrorelhárítók bázisán vagy közúton történt-e.
A TEK új autóiról a Blikk számolt be elsőként, azt írta, az Audi Q7-eseket a veszélyes bűnözők elleni harchoz kapták a terrorelhárítók. A járművek értéke felszereltségtől függően 15 és 40 millió forint között lehet, de erről hivatalos tájékoztatást nem adtak. A lapnak nyilatkozó biztonsági szakértő szerint a nagy teljesítményű Audikkal az államfőt és Orbán Viktort védő kísérők járnak, de a kabinet a külsőségekre is gondolhatott, amikor ezek mellett döntött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!