Magyarország

2011.04.16. 06:40

A rendőrség közlekedési előrejelzése

<p>Több határátkelőn is lehet majd torlódásra számítani a hétvégén, a gyorsforgalmin utakon pedig különböző munkálatok igényelnek majd több figyelmet a sofőröktől. Várhatóan jó idő lesz, így több lehet a motoros is az utakon - olvasható az ORFK hétvégi közlekedési előrejelzésében.</p>

M0 autópálya régi szakaszán továbbra is a harmadik sáv építése miatt lehet terelésekre, korlátozásokra számítani. Az építkezés várhatóan az év végéig tart. Különböző munkálatokat végeznek a hétvégén az M1-es, az M15-ös, az M19-es, az M5-ös, az M6-os autópályák egy-egy szakaszán is.

A határokon  Ártándnál a hétvégi kamionstoppal összefüggésben alakulhat ki várakozás - 30-60 perc - a belépő teherforgalomban. Záhonynál a be- és kilépő személyforgalomban és a belépő teherforgalomban is. A kilépő teherautósoknak azonban akár 4-5 órás torlódással is számolniuk kell. A várakozás ideje az ukrán vám- és határellenőrzés ütemétől függ. A személyautósok nap közben Lónya és Barabás felé kerülhetnek.

-Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!