Magyarország

2011.03.31. 15:35

Ölben vitték ki a rendőrök az időseket egy égő házból

<p>Ölben mentették ki az idős embereket a rendőrök egy pécsi társasházból, ahol csütörtökön hajnalban ütött ki tűz. Egy asszony életét már nem sikerült megmenteni.</p>

A pécsi járőrök a lángoló lakásból vitték ki az eszméletlen asszonyt. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni a sérültet, de nem jártak sikerrel. A rendőrség az egész házat kiürítette, mivel akkora volt a füst. Több idős embert is ölben vittek ki az égő házból az utcára.

A halott asszony egyik hozzátartozója elmondta, hogy nem először volt tűz a nő lakásában. Előfordult az is, hogy a nő az ágyában dohányzott és elaludt, illetve hogy égő gyertyát hagyott a házban.

A tűzoltók gyorsan megakadályozták a tűz továbbterjedését. A rendőrség és a tűzoltóság még vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit, de a tűzvizsgálók előzetes véleménye szerint közveszély okozás gyanúja is fennállhat - közölte csütörtökön a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!