Magyarország

2011.03.01. 14:58

Kecskére a káposztát - lopott a lakásfelvigyázó lánya

<p>Szomszédja lánya lopta meg azt a pécsi férfit, aki több hetes külföldi útja idejére éppen a szomszédra bízta pécsi lakása felügyeletét. Hazaérkezve azt tapasztalta, hogy műszaki cikkek és arany ékszerek tűntek el a lakásából.</p>

Feljelentést tett, és elmondta a rendőröknek, hogy a lakásához korábban kulcsot adott az egyik társasházi szomszédjának, hogy felügyeljen a lakásra, szellőztessen és locsolja a virágokat, amíg ő külföldön van.

A rendőrök ezután házkutatást tartottak a szomszédnál, és megtalálták a másik lakásból ellopott laptop bizományi átvételéről szóló elismervényt. A szomszéd 18 éves lánya ekkor vallotta be, hogy ő lopta el a holmikat, amiket aztán zálogházakban adott le, az értük kapott pénzt pedig elköltötte. Az ügyben nagyobb értékre elkövetett lopás megalapozott gyanújával indult eljárás - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!