Magyarország

2011.03.29. 11:41

Deutsch Tamás "csiripei" megosztják az internetezőket

<p>Óriási vihart kavartak Deutsch Tamás "csiripei" a Twitteren. A Fidesz európai parlamenti képviselője a bejegyzéseiben olyan kifejezéseket használ, mint "szemét alakok", "irtózatos gecik", "gusztustalan rohadékok".</p>

A bejegyzésről tegnap számoltunk be portálunkon, s mára kiderült: a politikus a jelek szerint követi a róla szóló cikkeket: a Twitterre feltette egy olyan marketingelemzés linkjét is, amelynek szerzője megdicséri, mert a közösségi médiában csak az érzelmeket kiváltó üzenetek működnek.

A Vastagbőr blog azt írja: "Először nem is akartam elhinni, hogy a twitter.com/dajcstomi oldalra valóban Dr. Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő írja az üzeneteket, de a hivatalos EP-oldalán található a link a Twitter oldalra ..."

Az Index fórumának egyik hozzászólója szerint " aki ilyen stílusban ír és politikus is egyben, az nem normális". Egy másik fórumozó hozzátette: " Engem nagy bátran elküldtök a búsba, de a mértékadó, művelt, keresztény politikust, aki ilyeneket ír, azt nem. Gratulálok". Olyan is akad, aki szerint "jól tette Deutsch, nálam ez a stílus a szimpatikus az interneten!" Hasonló véleményen van az, aki azt írta: " Nem azért küzdesz, hogy szabad legyen a véleménykifejtés? Ezért tüntetnek egyesek. Most Deutsch Tomi kimondta azt, amit gondol. Ez így helyes!"

Az internetezők egy része nemcsak a stílust rója fel Deutsch Tamásnak: a Somma sommárum blog azt írja: "Ugyan arról , Imádni való, Alkotmány ellenesen. Három idézet Deutsch Tamás Twitter-bejegyzéseiből. Az összetett szavakkal folytatott csatát a képviselő úr elvesztette, viszont köztársasági elnök még simán lehet belőle" - fogalmaz a szerző.

Deutsch Tamás a jelek szerint nyomon követi a bejegyzéseire érkezett reakciókat. Twitter-oldalára több, erről szóló újságcikk linkjét is feltette. Köztük van az Onlinemarketing blog cikke, amiről a politikus azt írja: "Elemzés a twitterezésemről. Felvitte az Isten a dolgom". A cikk szerzője szerint "a közösségi médiában azok az üzenetek működnek, amik érzelmeket váltanak ki" (...) "Hát hol látunk széles e hazában legalább egy másik politikust, aki valamennyire ismert, és ilyen mértékben felvállalja magát? Mindenki más színészkedik, még akkor is, amikor odamondogat. (...) Tamás, te is most jól megmondtad nekik. Nekem ez tetszik! Kellett az a pár hónap külföld és multikulti környezet, hogy ráérezz, milyen ez a kommunikációs dolog, nem?" - írja a szerző.
-Független Hírügnyökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!