Magyarország

2011.03.24. 13:45

Brájer soha nem kapott kettős költségtérítést, Cser pedig visszafizette, amit így kapott

<p>Nem vesz igénybe kettős költségtérítést önkormányzati, illetve parlamenti tisztsége után Székesfehérvár polgármestere, és alpolgármestere. Az egyenlito.blog.hu-n megjelent állítás pontatlan információn alapul - tudatta közleményben az önkormányzat kommunikációs központja.</p>

Cser-Palkovics András a Független Hírügynökségnek azt mondta: elismeri, az ő hibájából kapta néhány hónapig választókerületi pótlékát is, ám ezt korrigálta, és már le is vonták tőle a többletkifizetést.

A portál azt írta szerdán: a két fideszes politikus, Cser-Palkovics András polgármester és Brájer Éva alpolgármester jövedelme így több mint 1.6 millió forint havonta.

Az önkormányzat közleménye leszögezi: Brájer Éva soha nem kapott kettős költségtérítést, mert az önkormányzat felé időben nyilatkozott arról, hogy azt számára az országgyűlés folyósítja.

Cser-Palkovics András azt mondja: örül, hogy a portál mára azt írja: nem állította, hogy törvénytelenül kapott két helyről költségtérítést. Az egyenlito.blog.hu ezt arra hivatkozva jegyzi meg csütörtökön, hogy nem törvénytelennek, hanem etikátlannak nevezte a vélt kettős költségtérítést.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!